Workshop Svampen och Tåget

I samband med Bästa Biennalen bjuder konstnärsduon MASU in till en workshop för alla åldrar 1-3/11. Temat är plats, tillhörighet och förflyttning.

Workshop

Vi gör ett gemensamt verk som lånar sitt visuella uttryck från svampens mycel, järnvägens utbredning och spår av rörelse. En del av Bästa Biennalen och kulturveckan. Ingår i museientrén. Välkommen!

MASU består av konstnärerna Mattias Gunnarsson och Susanne Westerberg.

MASUlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bästa Biennalen är en regional satsning på barns och ungas möte med samtida konst. Biennalen arbetar för det tillgängliga och inkluderande konstrummet för alla åldrar och synliggör professionell konst för barn och unga genom att samordna en återkommande regional konstbiennal vartannat år. Bästa Biennalens konstbiennal har funnits sedan 2013 och äger rum under höstlovet runt om i Skåne. Konstbiennalens innehåll produceras av olika deltagare såsom konstinstitutioner, aktörer från det fria kulturlivet samt kommuner tillsammans med konstnärer. Bästa Biennalen arbetar året runt med utvecklingsarbete, fortbildning, nätverkande och samverkan främst i Skåne men även på nationell och internationell nivå.

Bästa Biennalen finansieras av Region Skåne, Kulturrådet och Ystads kommun med huvudkontor på Ystads konstmuseum.

Bästa Biennalenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster