Barnkalas

Vill ni ha ett barnkalas i annorlunda miljö? Då är ni välkommen till oss. Vi dukar ett festligt kalasbord, ni tar med mat och dryck själva eller köper något av våra färdiga mat- eller fikapaket. Städningen överlåter ni till oss. En kalasvärd tar hand om er under hela kalaset. Naturligtvis ingår en visning av museet inklusive stora modellbanan och en åktur i simulatorn LOCOMOTION.

Små tecknade ånglok, färgglada prickar och text Grattis. Illustration.

Tider och priser

Ni kan boka barnkalas lördagar och söndagar mellan kl. 12.00 - 14.00, men inte under skolloven eller sommarsäsongen juni - augusti.

Kalaset kostar 850 kr och maximal antal barn är 15.

Fyra vuxna får följa med fritt (i första hand födelsedagsbarnets föräldrar) för att bistå vår kalasvärd. Vill fler vuxna passa på att själva besöka museet under kalaset gäller ordinarie entrépris (60:-/person).

Vill ni inte ta med egen mat så kan ni beställa följande:

• Fika:
    Kanelbulle eller chokladboll med saft - 250 kr/15 barn (17 kr/barn)
    Kanelbulle eller chokladboll med läsk - 300 kr/15 barn (20 kr/barn)
  • Mat:
    Korv med bröd, senap, ketchup och rostad lök, jordgubbssaft - 300 kr/15 barn (20 kr/barn)
    Korv med bröd, senap, ketchup och rostad lök, läsk - 350 kr/15 barn (23 kr/barn)
    Pizzaslice med pizzasallad, jordgubbssaft - 300/kr/15 barn (20kr/barn)
    Pizzaslice med pizzasallad, läsk - 350 kr/15 barn (23 kr/barn)
    2 pannkakor med sylt och grädde, jordgubbssaft - 300/kr/15 barn (20kr/barn)
    2 pannkakor med sylt och grädde, läsk - 350 kr/15 barn (23 kr/barn)

För bokning och mer information