En reseupplevelse utöver det vanliga - åk med "Pepparkakståget" helgen 19-20 november

På lördagen den 19/11 blir det en förmiddagstur Ängelholm-Halmstad-Ängelholm och en eftermiddagstur Ängelholm-Malmö-Ängelholm. På söndagen den 20/11 kör vi fyra rundturer i "Triangeln", Ängelholm-Åstorp-Kattarp-Ängelholm.

Ett Da-lok från 1950-talet som pyntats som ett pepparkakslok med kristyr och prickar i olika färger. Foto.

Foto: Järnvägsmuseet

Res hållbart med Järnvägsmuseets pyntade pepparkakståg!
Tåget dras av ett elektriskt lok som heter Da 820, byggt i Falun 1953. Det får en tillfällig makeover och bli ett härligt pepparkakslok med gamla vagnar som transporterar resenärerna. Du kan resa i första- och andraklassvagnar. Med i tåget finns en klassisk kafévagn samt en godsvagn för att kunna ta med barnvagnar. Turerna körs i samarbete med Järnvägsmuseet.

Info om tidtabeller och priser