Lyssna

Translate

För bästa upplevelse och funktion av denna webbplats vänligen aktivera javascript.

Sjuk, frisk eller mittemellan - en föreställning med Henrik Widegren

Välkommen till hörsalen på Järnvägens Museum den 3/10 kl.12.00 eller kl.14.00. I sin föreställning sätter Henrik Widegren verkligen patienten i centrum. Sjuk, frisk eller mitt emellan är en koncentrerad mixtur av patienter, doktorer, medicin, musik, stetoskop och statistik.

Porträtt av Henrik Widegren. Bild.

Om föreställningen

Hur vet man om man är sjuk? Eller är man någonsin helt frisk? Är det dåligt att få ett positivt provsvar? Eller är det bättre att vara negativ på sjukhuset? Det är svåra frågor, men en sak är i alla fall säker: Om man har överlevt tolv ronder så har man vunnit matchen och får gå hem!
Henrik Widegren är läkaren i SVT:s populärvetenskapliga program Fråga Lund. Han är även låtskrivare, artist, föreläsare, krönikör och youtubare. Förra året turnerade han i hela Sverige med sin soloföreställning Medicinens sjuka historia. Nu har han fått ett återfall med sin nya föreställning Sjuk, frisk eller mittemellan. Det positiva med det är att du får träffa en doktor i hela 60 minuter. Det får du aldrig göra annars! Föreställningen är producerad av Anagram live.

Pris

275 kr/person

Arrangör och biljettköp

Anagramlänk till annan webbplats