Tillfällig gång- och cykelväg till museet

Med anledning av dubbelspårsbygget kring Ängelholms station stängs gång- och cykelvägen som leder från staden till museet och Kronoskogen.

Orange hänvisningsskylt med texten Gång och cykelväg avstängd 1 november till 31 maj. Följ orange hänvisning. Foto.

Från och med måndagen den 1 november är det inte längre möjligt att nå museet via gång- och cykelvägen från Landshövdingevägen/Industrigatan. Avstängningen gäller fram till den 31 maj.

Istället finns en ny tillfällig väg som går över spåren vid järnvägsstationen och vidare på Trafikverksskolans område fram till museet och Kronoskogen.

Satellitkarta över stationsområdet i Ängelholm med inritad tillfällig gång- och cykelväg till museet. Illustration.